Todellinen hands-free otsalamppu työkäyttöön

Todellinen hands-free otsalamppu työkäyttöön

Uusi Ledlenser HF Work otsavalaisinsarja on suunniteltu työkäyttöön esimerkiksi rakentajille, sähkötöitä tekeville ja autokorjaamoissa työskenteleville. Ne on tehty olemaan matalaprofiilisia, kolhuja kestäviä ja tietysti myös suojattu vedeltä ja pölyltä (IP68). Alumiiniset rungot mahdollistavat kevyen, mutta erittäin kestävän lopputuloksen, ja kumiset suojaukset huolehtivat ulkopuolisista iskuista. Voit siis huoletta keskittyä töihisi, ilman että sinun tarvitsee varoa otsalamppuasi.

Ledlenser HF8R Workin ainutlaatuinen Adaptive Light Beam Technology vapauttaa myös kätesi töihin, sillä valaisinta ei tarvitse lainkaan säätää käsin. Tutustu HF Work mallistoon ja valitse alta suosikkisi. HF Work -valaisinten mukana toimitetaan myös kypäräkiinnikkeitä ja muita varusteita, joten ne palvelevat monipuolisesti ja tehokkaasti. 

 

Työpäivän pieni tehopakkaus 

Ledlenser HF4R Work on erinomainen valinta, kun etsit mahdollisimman kevyttä ja kompaktia otsalamppua töihin. Ledlenser HF4R Work otsalampun portaattomasti kallistuva valaisinpää on muotoiltu matalaksi (vain 30 mm syvä), joten se mahdollistaa työskentelyn valaisin päässä myös ahtaissa tiloissa, esimerkiksi auton alla. Ladattava 1000 mAh akku jaksaa valaista keskiteholla koko työpäivän (8h) ajan. Valaisin akkuineen painaa vain 79 grammaa, ja siinä on helppokäyttöinen magneettinen lataus (USB-C).

Sisäpuolelta kumitettu pääpanta pitää HF4R Work valaisimen paikallaan napakasti, myös kypärää käyttäessä. Mukana toimitetaan lisäksi erillinen kypäräkiinnike, jolla valaisimen voi kiinnittää suoraan työkypärään. 

Hieman isompi HF Work -malli, Ledlenser HF6R Work on sopiva työvalo esimerkiksi maatalous- ja teollisuustöihin.  Se on keskikokoinen työvalaisin ammattilaiskäyttöön, joka kirkastaa työpäiväsi jopa 800 lumenin valovoimalla. Valaisimessa on tehokas 2000 mAh sisäänrakennettu akku, sekä esimerkiksi punavalotoiminto, joka säilyttää hämäränäön.

HF6R:n innovatiivinen tuplapääpanta on myös sisäpinnaltaan kumitettu, joten valaisin pysyy hyvin paikallaan erilaisten työtehtävien aikana. H6R Workin mukana tulee kypäräkiinnikkeet, seinäteline, sekä Ledlenser kiinnikeadapteri.

 

 

 

Vapauta kätesi keskittymään töihin 

Kun tarvitset mukautuvaa, innovatiivista, tehokasta ja kestävää otsalamppua töihin, Ledlenser HF8R Work vastaa täysin näihin toiveisiin. Työskennellessä tarvitsee yleensä välillä nähdä kauas, välillä lähelle, eikä valaisinta välttämättä pysty säätämään jos kädet ovat vaikkapa konerasvasta likaiset, tai käsissä on paksut suojahansikkaat. HF8R Work tekee valon säätämisen puolestasi, ja lisää näin myös työturvallisuutta. 

HF8R Workin ylpeys on täysin uusi Adaptive Light Beam Technology, johon Ledlenser on hakenut myös patenttia. Se on edistyksellinen, täysin automaattinen tehon ja tarkennuksen säätö valaistavan ympäristön mukaan. Valaisinta ei tarvitse säätää käsin valo-olosuhteiden muuttuessa, vaan valaisimen sensorit havaitsevat ympäristön valaistusolosuhteet ja valon heijastumat, ja reagoivat niihin äärimmäisen nopeasti, säätäen kaikkia valonlähteitä erikseen optimaaliseksi ympäristöön nähden. Näin "Truly hands-free” otsalamppu on syntynyt.  

Adaptive Light Beam Technology vapauttaa kätesi työhön, mutta halutessasi voit säätää valaisimen tarkennusta myös manuaalisesti Focus Wheel -säätörullan avulla. Digital Advanced Focus System -tarkennusjärjestelmä mahdollistaa laadukkaan, lähes saumattoman tarkennuksen, ja tehokkaat ledit huolehtivat etteivät työt jää pimentoon. Ledlenserin ylivoimaisen teknologian ansiosta otsalampun valokuvio on kirkas, tasainen ja vilkkumaton.

HFR Work valaisimen mukana toimitetaan kypäräkiinnikkeet, seinäteline, sekä Ledlenser kiinnikeadapteri.

Älä tyydy kompromisseihin työskennellessäsi, valitse Ledlenser HF8R Work.

Seinätelineessä lataat valaisimen kätevästi säilytyksen aikana. 

 

 

Ledlenser HF Work otsavalosarja on saatavilla vain teollisuuden tukkuliikkeistä ja www.ledlenser.fi -verkkokaupasta.

 

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023