Lite Wallet lompakot

Lite Wallet lompakot

Tyylikäs Ledlenser Lite Wallet on innovaatio jossa yhdistyvät laadukas nahkalompakko, sekä aina käsillä oleva valaisin. Aidolla nahalla päällystettyyn Lite Walletiin saat sopimaan useita maksukortteja, henkilöllisyystodistuksen, ajokortin ja muita luottokorttikokoisia kortteja. Lompakkoon mahtuu noin 6 - 8 korttia, korttien paksuudesta riippuen. Lite Walletissa on myös elastinen nauha jolla setelit pysyvät jämerästi ja turvallisesti paikoillaan. RFID-suojaus puolestaan pitää henkilökohtaiset korttitietosi turvassa estäen maksukorttien kopioimisen. Valaisin on tehokas 150 lumeninen LED, josta löytyy kaksi eri tehoa. Lite Walletin voit ladata langattomasti tai käyttämällä perinteistä micro -USB latausjohtoa.

Ledlenser Lite Wallet Plus on lompakko, taskulamppu ja virtapankki yhdessä. Tämä nerokas arjen kumppani tarjoaa noin yhdeksän korttipaikkaa korteille ja seteleille, vaikuttavan valotehon ja powerbankin elektronisten laitteiden lataamiseen.

Ledlenser Flexible Wallet yhdistää erittäin kompaktin, ladattavan ja tehokkaan taskulampun rahaklipsiin, johon mahtuu jopa kuusi pankkikorttia tai seteliä.

Lite Wallet on erinomainen lahjaidea, ja saat sen halutessasi myös yksilöllisellä lasermerkkauksella toimitettuna.

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023