Otsavalaisimet

Otsavalaisimet

Ledlenser otsavalaisimista löydät sopivan valaisimen, olipa käyttökohteesi sitten koti, lenkkipolku, metsä tai työpaikka. Otsalamppu vapauttaa kätesi ja suuntaa valon aina juuri katseen suuntaan. Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan. Laadukas otsavalaisin on muokattavissa käyttäjälleen sopivaksi ja se kestää käytössä vuodesta toiseen. 

Tutustu Otsalampun valintaoppaaseemme josta löydät sinulle sopivan mallin Ledlenserin paristokäyttöisten tai ladattavien otsalamppujen laajasta valikoimasta. Ledlenser Core-sarja on suunnattu jokapäiväiseen käyttöön ja ne ovat perusvarmoja arkikäyttöön soveltuvia otsavalaisimia kotiin ja mökille, Work-malliston otsavalaisimet on tehty työkäyttöön, ja Signature-otsavalaisimet ovat puolestaan todellisia Premium-luokan valaisimia niin toimintojen, valotehon kuin akunkestonkin suhteen. Ledlenserin valikoimista löydät myös kovaan ammattikäyttöön suunnitellut ATEX sertifioidut otsavalaisimet. Saat hankittua ATEX-valaisimet teollisuuden tukkuliikkeistä. 

Sporttivalaisimet sopivat vauhdikkaaseen menoon, kuten juoksuun, hiihtoon ja muuhun urheiluun, kun taas lapsille suunnattu Kidled-sarja soveltuu parhaiten perheen pienimmille. Lasten otsalamppu on turvallinen ja helppo valinta lapsen ensimmäiseksi omaksi valaisimeksi. 

Voi valita myös otsavalaisimen myös vain sen mukaan haluatko akku- vai paristokäyttöisen otsalampun. Valitse käyttöösi paras otsalamppu Ledlenserin laajasta valikoimasta. 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 42

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023