Vauhdikkaaseen menoon

Vauhdikkaaseen menoon

Paras otsalamppu polkujuoksuun? Ledlenserin sporttiset otsavalaisimet ovat kumppanisi matkalla kohti seuraavaa tavoitettasi – juoksitpa kaupungissa, poluilla tai niiden ulkopuolella, hiihdät lumisateessa, tai harrastat muita nopeatempoisia lajeja joissa räätälöity valaistus yhdistettynä tehokkaaseen muotoiluun on välttämätöntä. 

NEO-sarjan otsavalaisimet on optimoitu etenkin urheiluun ja liikkumiseen. Ne ovat yksinkertaisesti mutta tasapainoisesti muotoiltuja, kevyitä, kestäviä ja valaisevat ympäristön tasaisesti ja miellyttävästi myös esimerkiksi juostessasi. Malliston tehokkain otsavalaisin, Ledlenser NEO9R valaisee jopa 200 metrin päähän, ja tarjoaa 1200 lumenin valovoiman. Rintavaljaiden ansiosta voit kiinnittää Ledlenser NEO9R valaisimen myös rinnan ympäri, tai lanteille. NEO9R takaa sinulle turvallisuutta lisäävän 360° näkyvyyden liikenteessä ja kaupunkiolosuhteissa liikuttaessa, punaisena vilkkuvan takavalon ja heijastavan päänauhan ansiosta.

Valitse tästä katergoriasta itsellesi sopiva urheiluvalaisin polkujuoksuun, hiihtoon ja kaupunkilenkeille. Hyvä otsavalaisin urheiluun auttaa jaksamaan pimeällä lenkkipolulla vielä hieman pidemmälle. 


Voit lukea mallistosta lisää Sporttiset NEO otsavalaisimet -artikkelistamme.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023