Ledlenser HF8R Work

149,00 € 120,16 €
Saatavilla Teollisuuden tukkuliikkeistä

Ladattava työvalaisin huippuluokan suorituskyvyllä! HF Work -sarjan valaisimet on suunniteltu ammatissaan tehokasta ja luotettavaa valaisinta tarvitseville. Ne sopivat esimerkiksi autokorjaamoille, sähkötöihin, teollisuuden maalaajille ja rakentajille. Ledlenser HF8R Work on monipuolisin, tehokkain, sekä teknisesti edistyksellisin työvalo edessä olevalla akulla, mitä Ledlenser on koskaan tehnyt. Älä tyydy kompromisseihin työskennellessäsi, valitse Ledlenser HF8R Work. Alumiininen rakenne ja jämäkät kumiosat edessä vaimentamassa ulkopuolisia iskuja. 

Ledlenser HF8R Work on kestävä työvalaisin, jonka IP68 suojaus takaa myös täyden pöly- ja vesitiiviyden. Voit siis huoletta käyttää työvalaisinta myös pölyisissä olosuhteissa, tai huonossa säässä, eikä se vaurioidu edes hetkellisesti veteen upotessa. Ledlenser HF8R Work otsalampun portaattomasti kallistuva valaisinpää on muotoiltu olemaan mahdollisimman litteä (36 mm), näin pystyt työskentelemään valaisin päässä myös ahtaissa tiloissa, esimerkiksi toimiessasi mekaanikkona auton alla, tai vaikkapa putkiasentajana erilaisissa ahtaissa työtiloissa.  

Adaptive Light Beam Technology on edistyksellinen, täysin automaattinen tehon ja tarkennuksen säätö valaistavan ympäristön mukaan. Valaisinta ei tarvitse säätää käsin valo-olosuhteiden muuttuessa, vaan valaisimen sensorit havaitsevat ympäristön valaistusolosuhteet ja valon heijastumat, ja reagoivat niihin äärimmäisen nopeasti, säätäen kaikkia valonlähteitä erikseen optimaaliseksi ympäristöön nähden. "Truly hands-free" -valaisin antaa sinun keskittyä töihisi, valaisimen käsin säätämisen sijaan. 

Digital Advanced Focus System -tarkennusjärjestelmä mahdollistaa laadukkaan, lähes saumattoman tarkennuksen, ja Focus Wheel - valokeilan säätöpyörä on suunniteltu sujuvaan portaattomaan valokeilan säätöön laajasta valosta tarkkaan pistemäiseen spottivaloon. Valaisimessa on myös akun varaustason merkkivalo, sekä punavalotoiminto edessä, joka säilyttää pimeydessä hämäränäön mahdollisimman hyvin.  

Adaptive Light Beam Technology vapauttaa kätesi työhön, mutta halutessasi voit säätää valaisimen tarkennusta myös manuaalisesti Focus Wheel -säätörullan avulla. 

Laaja toimitusvalikoima lisävarusteita valaisimen monipuoliseen kiinnitykseen ja käyttöön kypärän kanssa. Mukana myös seinäteline! 

HF8R Work valaisimeen on myös mahdollista ottaa käyttöön Bluetooth-toiminto, joten sitä voidaan ohjata myös etänä Ledlenser Connect App -sovelluksen kautta (maksullinen päivitys lisäominaisuuksilla).

Kuljetuslukko estää valaisimen päälle menemisen kuljetuksen aikana esimerkiksi repussa. Jos otsavalaisin vilkuttaa vain valoa kytkintä painaessa, on valaisimessa mitä todennäköisemmin päällä kuljetuslukko, jonka saa poistettua pitämällä kytkintä pohjassa noin 10 sekunnin ajan. 

Ledlenser HF8R on vakuuttava työvalaisin päivittäiseen käyttöön.  

 

Tekniset tiedot

Ladattava otsavalaisin työkäyttöön
Digital Advanced Focus
Adaptive Light Beam Technology
Valoteho: 1600 (boost) / 900 / 300 / 20 lm
Valon kantama: 210 (boost) / 200 / 100 / 25 m
Paloaika: - / 3.5 / 10 / 90 h 
Akku: Sisäänrakennettu 3700 mAh
Lataus: Magneettinen lataus (USB-C)
Paino: 198 g (sis. akku)
IP68 
CRI 80
Punavalotoiminto
Bluetooth (Appi ostettavissa erikseen) 
Kuljetuslukko
S.O.S. valotoiminto (Appi ostettavissa erikseen) 
Pääpannan pehmuste
Magneettinen latauskaapeli 
Kiinnikesarja mukana: Kypäräkiinnikkeet, seinäteline ja Ledlenser kiinnikeadapteri

Katso tarkemmat tiedot

 

Lisätietoja
Product Code 502802
Barcode 4058205031967
Väri Musta
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023