Ledlenser HF4R Work

54,90 € 44,27 €
Saatavilla Teollisuuden tukkuliikkeistä

Ladattava, erittäin kevyt ja kompakti, mutta vankka työvalaisin ammattikäyttöön. HF Work -sarjan valaisimet on suunniteltu esimerkiksi autokorjaamoille, sähkötöihin, teollisuuden maalaajille ja rakentajille. Tämä otsavalaisin on HF Work -sarjan kevyin, mutta se on silti pieni tehopakkaus joka ei jätä sinua pimeään kesken työpäivän. 

Ledlenser HF4R Work otsalampun portaattomasti kallistuva valaisinpää on muotoiltu mahdollisimman matalaksi (30 mm), joten pystyt työskentelemään valaisin päässä myös ahtaissa tiloissa, esimerkiksi auton alla. 

HF Work -mallisto on suojattu iskuja ja kolhuja vastaan, ja mallisto on lisäksi täysin pöly- ja vesitiivis (IP68), joten voit huoletta käyttää työvalaisinta myös pölyisissä olosuhteissa, tai huonossa säässä, eikä se vaurioidu edes hetkeksi veteen upotessa.  

Ladattava akku, 1000 mAh on suunniteltu kestämään koko 8 tunnin työvuoron ajan keskiteholla. Tämän erittäin kevyen työvalaisimen kokonaispaino on vain 79g! Magneettinen lataus, ja valaisinta voidaan tarvittaessa käyttää myös latauksen aikana. Otsavalaisimen pääpanta on sisäpinnaltaan kumitettu, joten valaisin pysyy hyvin paikallaan erilaisissa työtehtävissä ja työasennoissa. Valaisimen mukana toimitetaan myös kätevät kypäräkiinnikkeet.

Punavalotoiminto edessä säilyttää pimeydessä hämäränäön mahdollisimman hyvin. Käytä punaista valoa jos sinun tulee pimeässä vilkaista esimerkiksi kelloa. 

Kaksi eri valolähdettä laaja lähivalaistus (flood) ja kauas kantava (spot) lyhyen ja pitkän kantaman valaistukseen. 

HF4R Work otsavalaisimessa on akun tilan merkkivalo ja kuljetuslukko. Kuljetuslukko estää valaisimen päälle menemisen kuljetuksen aikana esimerkiksi repussa. Jos otsavalaisin vilkuttaa vain valoa kytkintä painaessa, on valaisimessa mitä todennäköisemmin päällä kuljetuslukko, jonka saa poistettua pitämällä kytkintä pohjassa noin 10 sekunnin ajan. 

Ledlenser HF4R Work on erinomainen valaisin kun etsit mahdollisimman kevyttä ja huomaamatonta työvalaisinta päivittäiseen ammattikäyttöön. 

 

Tekniset tiedot

Ladattava, kevyt otsavalaisin työkäyttöön
Valoteho: 500 (boost) / 300 / 80 / 20 lm 
Valon kantama: 130 (boost) / 100 / 60 / 15 m
Paloaika: - / 2.5 / 8 / 35 h
Akku: Sisäänrakennettu 1000 mAh
Lataus: Magneettinen lataus (USB-C)
Paino: 79 g (sis. akku)
CRI 80
IP68 
Punavalotoiminto
Kuljetuslukko 
Magneettinen latauskaapeli 
Mukana toimitetaan kypäräkiinnike

katso tarkemmat tiedot

 

Lisätietoja
Product Code 502793
Barcode 4058205031769
Väri Musta
Sisus Tyhjä
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023