Ensimmäinen todellinen hands-free otsalamppu

Ensimmäinen todellinen hands-free otsalamppu

Syksyn 2023 kovimpia uutuuksia on Ledlenserin esittelemä uusi ja innovatiivinen HF otsavalaisinsarja, joka vakuuttaa teknologiallaan vaativankin käyttäjän. Jos olet ajatellut otsalampuissa olevan jo nyt ”hands-free” -malleja, tulet yllättymään tutustuessasi HF sarjaan! 

Olipa suuntanasi koiran ulkoilutus lähitiellä, mökkireissu pimentyvinä syysiltoina, tai hiihtovaellus tuntureille, Ledlenser HF tarjoaa luotettavan ratkaisun seikkailujesi valaisuun. 

Luotettava perusvalaisin kotiin ja mökille 

Ledlenser HF Core malliston otsavalaisimet palvelevat niin kotona, pihalla kuin vaikkapa mökkireissulla. Käytä niitä matkalla leikkipuistoon, halkovarastoon, tai pakatessasi autoa viikonloppureissulle. Matalaprofiiliset otsalamput mahdollistavat puuhailun myös ahtaissa tiloissa. 

Kaikki HF otsavalaisimet ovat ladattavia, sekä täysin pöly- ja vesitiiviitä, kiitos IP68 sääsuojauksen. Ledlenser HF4R Core on kevyt valinta päivittäiseen käyttöön, ja se painaakin akun kanssa vain 72 grammaa. Se on hyvä valinta myös nuorison otsalamppuna. Hieman kovempaan käyttöön suunnitellussa HF6R Coressa on Innovatiivinen tuplapääpanta, joka pitää valaisimen jämäkästi paikallaan myös vauhdikkaammissa tilanteissa. Nappaa siis HF6R Core mukaan kun lähdet pyöräilemään, tai rakentelet mielikuvituksellisia DIY-projekteja. Malliston kuningas, HF8R Core sopii vaativallekin käyttäjälle ja sen Adaptive Light Beam Technology todellakin jättää kädet vapaaksi.  

HF8R valaisinmallien todellinen ylpeys on täysin uusi Adaptive Light Beam Technology, johon Ledlenser on hakenut myös patenttia. Se on edistyksellinen, täysin automaattinen tehon ja tarkennuksen säätö valaistavan ympäristön mukaan. Valaisinta ei tarvitse säätää käsin valo-olosuhteiden muuttuessa, vaan valaisimen sensorit havaitsevat ympäristön valaistusolosuhteet ja valon heijastumat, ja reagoivat niihin äärimmäisen nopeasti, säätäen kaikkia valonlähteitä erikseen optimaaliseksi ympäristöön nähden. Näin "Truly hands-free” otsalamppu on syntynyt. 

 

 

Kovaan käyttöön, vaativille outdoor-harrastajille ja aktiiviliikkujille 

Ledlenser HF Signature otsavalaisimet soveltuvat mainiosti esimerkiksi metsästäjille, kalastajille, valjakkoharrastajille ja tuntureiden valloittajille. Premium luokan outdoor-valaisimet on suunniteltu kovaan harrastekäyttöön, eivätkä ne säikähdä huonoakaan säätä. Hiihdä läpi raivoavan lumimyrskyn tai purjehdi maailman ääriin, valoa matkallesi tuo Ledlenser HF Signature. HF Signature -mallisto tarjoaa lisäksi myös kolme eri väristä värillistä valoa (RGB) punaisen, vihreän ja sinisen. 

Etsinnässä näppärä otsalamppu telttaretkille? Hyvä valinta on sarjan pienin sankari, kevyt ja kompakti Ledlenser HF4R Signature. Se tarjoaa kirkkaan ja tasaisen valokuvion, ja kuitenkin jopa 600 lumenin valotehon. Otsalamppu painaa vain 72 grammaa, ja matalaprofiilinen, portaattomasti kallistuva valaisinpää on vain 29 mm syvä.

HF6R Signature on hyvä valinta kun haluat otsalampun kalastus- tai metsästysreissulle.  Valaisimen muistitoiminto asettaa valon niin, että se käynnistyy viimeksi käytetystä valotilasta tai kirkkaustasosta, kun se kytketään uudelleen päälle. Saat siis valaisimen aina ensin syttymään vaikkapa mahdollisimman himmeällä, mikä HF6R Signaturen tapauksessa tarkoittaa 20 lumenin valovoimaa. Kun taas tarvitset mahdollisimman kirkkaan valon, tarjoilee HF6R Signature myös 1000 lumenin valovoimaa ja täydellisen valokuvion, kiitos laadukkaiden ledien ja Ledlenserin teknologian. 

Kuten muissakin HF Signature -otsalampuissa, myös HF8R Signaturessa on edessä RGB ominaisuus. Voit siis valita siihen valoksi punaisen, vihreän tai sinisen. Esimerkiksi punainen valo säilyttää pimeydessä hämäränäön kartan lukemista varten. Vihreä valo puolestaan ei pelota riistaeläimiä, joten pääset lähelle villiä luontoa myös otsavalon kanssa. Valaisimen yksi valo-ominaisuus, S.O.S. -valotoiminto puolestaan on tarkoitettu hätätilanteisiin hätävalosignaalin lähettämiseksi. Kansainvälisesti tunnustettu valosignaali osoittaa avun tarpeen tehokkaasti ja kauas. 

Pienimmällä teholla HF8R Signature valaisee retkiäsi yhdellä latauksella huikean 90 tunnin ajan. Etenkin pidemmillä vaelluksilla on tärkeää ettei otsalamppu jätä pulaan keskelle pimeyttä. Ledlenser pitää sinut polulla.  

Kuten kaikissa HF8 malleissa, myös HF8R Signaturessa on hands-free, täysin automaattinen tehon ja tarkennuksen säätö, eli uusi Adaptive Light Beam Technology. HF8R Signaturessa on lisäksi Bluetooth, joten sitä voi halutessaan ohjata myös etänä Ledlenser Connect App -sovelluksen kautta. Monipuolinen HF8R Signature onkin todellinen pieni jättiläinen, ja se on paljon muutakin kuin pelkkä otsavalaisin. 

Ledlenser HF8R Signature on saatavilla vain maahantuojan Nordic Trailin verkkokaupasta ja www.ledlenser.fi verkkokaupasta. 

Valaise kirkkaasti seikkailusi ja valitse uusinta teknologiaa oleva Ledlenser HF-sarja

 

 

 

 

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023