Yritys

Yritys

Saksalaista suunnittelua

Ledlenser-valaisimet ovat saksalaista suunnittelua parhaimmillaan. Valikoimista löydät valaisimen jokaiseen elämäntilanteeseen ja käyttötarkoitukseen, aina pienikokoisista avaimenperävalaisimista järeisiin työvaloihin. Retkeilijöille tarjolla on esimerkiksi laadukkaita ja tehokkaita otsavalaisimia, lyhtyjä ja Powerbank-varavirtalähteitä. Teollisuuden ammattilaisille puolestaan löytyy useita erilaisia työvalaisimia, myös ATEX-sertifioituja. Laaja lisävarustelivalikoima lisää entisestään monipuolisten valaisinten käyttötapoja. Laadukas valaisin palvelee käyttäjäänsä luotettavasti vuosia.

Hyvä valaisin ei ole pelkästään lumen-arvo, vaan laadukas valaisin on myös paljon muutakin. Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan. Valo-ohjelmat taas tarjoavat luotettavuutta erikoistilanteisiin ja valaisimet on helppo räätälöidä juuri käyttäjilleen sopivaksi.

Tutustu vinkkeihin ja artikkeleihin jotka auttavat sinua oikeanlaisen valaisimen löytämisessä! Löydät sieltä myös UKK-osion, eli usein kysytyt kysymykset Ledlenser valaisimista sekä takuuohjeet. Ledlenserin ilmiömäiseen teknologiaan ja valaisinten ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin sivulla Ledlenserin ylivoimainen teknologia

Ledlenserin ja kannettavien LED-valaisimien historia

Ledlenserin menestystarinan aloittivat alun perin kaksi saksalaista veljestä Harald ja Rainer Opolka, joilla ei ollut käytössään paljon muuta kuin vanha Atari-tietokone, työkalusarja, piirustuslehtiö ja noin 1000 Saksan markkaa alkupääomaa. Nykyään Ledlenser on kansainvälinen yritys, ja yksi kannettavien valaisinten maailman markkinajohtajista.

Vuonna 2000 Ledlenser valloitti käsivalaisinten markkinat varustamalla taskulampun LEDillä hehkulampun sijaan. Tämä oli tuolloin täysin uusi ja visionäärinen konsepti.

 

Vastuullisuus

Valaisimet suunnitellaan Saksassa ja valmistetaan Kiinassa serfifioiduilla ja tarkkaan valvotuilla tehtailla, joilla kiinnitetään huomiota niin tuotteiden laatuun kuin myös työntekijöiden hyvinvointiin ja työturvallisuuteen. Ekologiset ja sosiaaliset tekijät otetaan huomioon kaikissa tuotanto- ja toimitusketjuissa. Tuotteiden pitkä käyttöikä, sekä mahdollisuus vaihtaa varaosia tuotteisiin auttavat säästämään luonnon arvokkaita resursseja. Ledlenser kantaa sosiaalista vastuuta esimerkiksi rakentamalla työntekijöilleen yritysasuntoja, sekä osallistumalla erilaisiin sosiaalisiin ja humanitaarisiin hankkeisiin.

 

Ledlenser Suomessa

Ledlenser valaisimia maahantuo Suomeen rovaniemeläinen Nordic Trail Oy. Palvelemme sinua luotettavasti yli 20 vuoden maahantuontikokemuksella ja autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä. Lähetämme verkkokauppaostoksesi nopeasti ja ilman toimituskuluja. Huollamme myös Ledlenser-valaisimia takuuhuoltona, otathan huoltoon ja takuuseen liittyvissä asioissa yhteyttä alla olevaan huollon sähköpostiin tai numeroon 0207 310 435.

Myynnin sähköpostin puoleen voitte kääntyä myyntiasioiden lisäksi myös esimerkiksi markkinointia ja yhteistyöpyyntöjä koskien. Yhteystiedot

Nordic Trail Oy
PL 2227, 96201 Rovaniemi

puh. 0207 310 431

Myynnin sähköposti: myynti(at)nordictrail.fi

Huollon sähköposti: huolto(at)nordictrail.fi 
Huollon puhelinnumero: 0207 310 435

Seuraa meitä somessa Facebookissa tai Instagramissa, saat nopeasti tiedon uutuustuotteista ja voit osallistua erilaisiin kilpailuihin. 

 

 

Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023