Work sarja

Work sarja

Ledlenser Work-sarja on suunniteltu puhtaasti ammattilaisten käyttöön. Valaisinten materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityisesti huomiota työkäytössä vaadittuihin ominaisuuksiin, niin akunkeston, vesitiiviyden kuin kestävyydenkin osalta.

Erilaiset ominaisuudet on tarkkaan harkittu palvelemaan työkäytössä. Esimerkiksi Flicker-Free teknologian ansiosta valaisinta on turvallista käyttää suurten tuuletinten läheisyydessä, koska valon värähtelytaajuus poikkeaa nopeasti pyörivien laitteiden pyörimisnopeudesta. Näin ollen valaistaessa havaitaan onko laite päällä vai ei. Korkeat CRI-arvot takaavat että värit toistuvat luonnollisina ja vaikkapa sähkölaitteiden johtojen värit erottuvat helposti toisistaan. Lisäksi luonnollisen värisessä valaistuksessa silmät väsyvät vähemmän pitkien työpäivien aikana. Work-mallisto on suojattu kolhuja, roiskeita ja pölyä vastaan, ja ne on myös suunniteltu työturvallisuutta ja työssä jaksamista ajatellen. 

Work-sarjan otsavalaisinten mukana tulee myös lisävarusteita ammattikäyttöön, kuten esimerkiksi kypäräklipsit joilla voi kiinnittää valaisimen turvallisesti suojakypärään. Kaikki Ledlenser Work otsavalaisimet ovat ladattavia, ja niissä on helppo ja nopeakäyttöinen magneettilataus.

Työkäyttöön sopivan otsavalaisimen valinnassa sinua auttaa valaisinoppaamme Ammattilaiskäyttöön tarkoitetut otsalamput. Jos etsinnässäsi on paras otsalamppu työkäyttöön, valitse Ledlenser

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023