Käsivalaisimet lapsille

Käsivalaisimet lapsille

Ledlenser Kidbeam lasten taskulamput tuovat turvaa ja hauskuutta perheen pienimmille, sillä ne tarjoavat paitsi kirkasta valkoista valoa, myös vihreää, sinistä ja punaista valoa. KidBeam käsivalaisimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota turvallisuuteen. Lasten taskulamput on suunniteltu niin, etteivät ne aiheuta vaaraa edes vauhdikkaimmissa leikeissä. Tiukasti kiinniruuvatut paristolokerot ovat turvaominaisuus, jotta pienet sormet eivät pääse käsiksi paristoihin. Lisäksi häikäisyvähennetty optiikka varmistaa, että lasten herkät silmät ovat turvassa vaikka valokeilalla osuttaisiin suoraan silmiin. Kevyitä valaisimia on helppo ja turvallinen käyttää. 

Lapset saattavat unohtaa taskulamppunsa päälle ja siksi olemmekin asentaneet Kidbeam valaisimiin automaattisen sammutuksen 20 minuutin kuluttua. KidBbeam käsivalaisimet eivät sovellu alle kolmen vuoden ikäisille lapsille ja niitä käytetään aikuisen valvonnassa.

Kidcamp6 on lapsille suunniteltu kevyt lyhty esimerkiksi telttaretkille. Tutustu lisäksi lapsille suunnattuihin otsalamppuihin, KidLed valaisimiin!

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023