Aluevalaisimet

Aluevalaisimet

Luotettavat ja tehokkaat Ledlenser-aluevalaisimet valaisevat tilat helposti ja tehokkaasti. Ne on suunniteltu esimerkiksi teltan tai sähköttömän mökin valaistukseen, tai työvaloiksi rakennuksille. Laadukkaat LED-työvalot mahdollistavat riittävän valaistuksen kaikenlaisissa työolosuhteissa tarjoten jopa 15 tuntia yhtäjaksoista räätälöityä valaistusta pienellä energiakulutuksella. Joissain valaisimista on Powerbank-ominaisuus, tai myös Bluetooth ®-yhteys, jolla ohjaat valoa kännykän sovelluksellasi vaikka katolla ollessasi. Vahvojen magneettien avulla työvalaisin on helppo kiinnittää sekunnissa vaikkapa metalliseen pylvääseen. 

Osa valaisimista tarjoaa laajan, työskentelyyn sopivan aluevalaistuksen lisäksi myös erillistä fokusoitua kohdevaloa, mikä lisää entisestään näiden valaisinten monipuolisuutta. Nämä valaisimet löydät kategoriasta Työvalaisimet kohdevalolla.

Ledlenser lyhdyt tuovat valoa retkillä, mökillä, matkailuautossa, tai sähkökatkon aikaan kotona. ML6 Warm Light lyhty tuottaa pehmeää, silmille miellyttävää valoa ja toimii tarvittaessa myös varavirtalähteenä. Pieni, taskukokoinen lyhtyvalinta puolestaan on Ledlenser ML4, josta on myös saatavilla Warm Light -versio. LED-lyhty ovat tehokas ja turvallinen valinta valaisuun. 

Tutustu valikoimaan ja valitse käyttöösi sopiva valaisin Ledlenserin valikoimasta.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 26

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023