Ohjeet & vinkit

Ohjeet & vinkit

Ohjeet ja vinkit Ledlenser valaisinten maailmaan

Ohjeet ja vinkit auttavat sinua oikeanlaisen valaisimen löytämisessä, sekä tutustuttavat sinut Ledlenserin laadukkaiden valaisinten maailmaan. Perehdy artikkeleihin joiden avulla opit lisää valaisimista, sekä teet helpommin päätöksen esimerkiksi sopivan otsalampun ostamisesta. Otsavalon valinnassa suosittelemme lukemaan oppaat Otsalampun Valintaopas sekä Otsalampun ominaisuudet, jotka vastaavat kysymykseen "kuinka löytää itselle se paras otsalamppu".

Jos mietinnässä on, olisiko parempi ostaa otsalamppu jossa akku on edessä vai takana, kannattaa lukea Ladattavat otsalamput, akku edessä vai takana? jossa esittelemme ladattavien otsalamppujen akkujen sijoittamista joko eteen tai taakse. Molemmissa on omat hyvät puolensa, joten valinta kannattaa tehdä hieman lampun käyttötarkoituksen, sekä myös oman mieltymyksen mukaan.  

Jos etsinnässä on otsalamppu urheiluun kuten polkujuoksuun tai hiihtoon, on hyvä tutustua NEO-valaisinsarjaamme artikkelin Sporttiset NEO otsavalaisimet kautta. Valitse itsellesi sopiva malli ja et jää pimeään pidemmilläkään juoksulenkeillä. 

Ledlenserin valikoimista löydät myös työvalot kovaankin ammattikäyttöön. Otsalampun valinta töihin on helpompaa kun luet ensin oppaan Ammattilaiskäyttöön tarkoitetut otsalamput tai mikäli etsinnässäsi on järeä vaikka metallitolppaan kiinnitettävä työvalaisin, lue valaisinopas Ledlenserin työvalot

Taskulampun valinta puolestaan onnistuu kun lukee artikkelin Tehokas taskulamppu

Kiinnostaako valaisinten teknologia? Mietitkö mitä tarkoittaa kun valaisimessa on AFS-valokeilan säätö, tai Flicker-Free teknologia? Suuntaa silloin sivulle Ledlenserin ylivoimainen teknologia.


Löydät pudotusvalikosta myös UKK-osion, eli usein kysytyt kysymykset valaisimista, sekä ohjeet Ledlenser valaisimesi lähettämisestä takuuhuoltoon. PowerUp! 

 

 

Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023