Tehokas taskulamppu

Tehokas taskulamppu

Toiveissa aidosti tehokas taskulamppu kotiin, työhön tai vapaa-aikaan? 

 

Onko tavoitteenasi löytää maailman tehokkain taskulamppu, mutta sellaista ei ole vielä tullut vastaan? Ledlenserin LED-taskulamput eivät jätä sinua yksin pimeään.

Kaukana ovat ajat, kun taskulamppu oli pelkkä taskulamppu. Tänä päivänä se on paljon muutakin – ainakin Ledlenserillä.

Se voi olla esimerkiksi avaimenperänä kulkeva käsivalaisin, jonka hälytysääni ja vilkkuva strobovalo tuovat turvaa, kun kuljet yksin pimeässä. Se voi myös olla puolustusvoimien ja poliisin järeä valotykki tai tehokas etsintävalo.

Ennen kaikkea Ledlenserin taskulamppu on luottoystävä, joka ei petä sinua synkimmälläkään hetkellä.

Ledlenserin P-sarjan käsivalaisimet häikäisevät tekniikallaan

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Ledlenser-taskulamppujen lisäominaisuudet takaavat entistä monipuolisemman käyttötarkoituksen. Esimerkiksi tankopidikkeen avulla saat lampun kiinni polkupyörään tai vaikka potkuriin, jolloin voit hurauttaa turvallisesti jäisiä teitä.

Kaikissa P-sarjan taskulampuissa on myös SLT-tekniikka, jonka myötä voit ohjelmoida valaisimen toimimaan haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi päättää, mitkä valo-ominaisuudet otat käyttöön ja missä järjestyksessä. 

Erilaisia valo-ominaisuuksia ovat muun muassa punavalo, vilkkuva valo, himmeä ja voimakas valo sekä hätävalo. Voit halutessasi katsoa SLT-tekniikan ohjevideon, jotta saat paremman käsityksen tekniikasta.

Ledlenser on jakanut P-sarjan käsivalaisimet kolmeen eri kategoriaan niiden ominaisuuksien mukaan: Work, Core ja Signature

  • Jos etsit käsivalaisinta työhön, valitse Work. 
  • Mikäli kaipaat tehokasta taskulamppua vapaa-ajan seikkailuihin, Signature saattaa olla paras valinta tähän tarkoitukseen. 
  • Varmaksi yleislampuksi kodin puuhasteluihin sopii Core.

Tutustutaan nyt tarkemmin P-sarjan käsivalaisimiin ja niiden ominaisuuksiin.

Hyvä taskulamppu jokapäiväiseen elämään

Ledlenserin Core-sarja muodostaa sydämen ja perustan taskulampuille. Suurin osa P-sarjan käsivalaisimista kuuluukin Core-sarjaan. Lamput soveltuvat erinomaisesti sekä kotiin että työhön, ja niiden hinta-laatusuhde on vakuuttava.

Valikoimasta löytyy niin minikokoisia kynävalaisimia, pieniä taskulamppuja, normaalikokoisia valaisimia kuin tehokkaita valotykkejäkin. 

Toisinaan saatat kaivata valoa yllättävissä tilanteissa, jolloin kätevintä on kuljettaa valaisinta mukana. Esimerkiksi auto saattaa jättää tienposkeen koska tahansa. Rintataskuun sujahtava kynävalaisin voi olla tällöin suuri apu. Todellinen tehopakkaus on 36 grammaa painava, sarjan pienin käsivalaisin Ledlenser P2R Core. P2R Core on ladattava taskulamppu.

Taskulamppujen IP-luokitus takaa, että ne kestävät pölyä ja kosteutta. Tämä lisää toimintavarmuutta entisestään. Esimerkiksi Ledlenser P7R Core on oikea joka paikan ja sään valaisin, jota rankkasadekaan ei hetkauta.

Ledlenserin taskulampuille ominaista on niiden pitkä valonkantama, oli kyseessä sitten suuri tai pieni taskulamppu. Huikea valonkantama on hyvä osoitus Ledlenserin tinkimättömästä laadusta, jossa tekniikka hiotaan niin huippuunsa kuin mahdollista. 

Esimerkiksi ikoninen Ledlenser P7 Core on erittäin tehokas taskulamppu. Se on paristokäyttöinen käsivalaisin, jonka valoteho kohoaa 450 lumeniin asti. AFS-valokeilan säädön ansiosta voit säätää valon pidemmälle kantavaksi kapeaksi valokeilaksi tai vaihtoehtoisesti laajaksi valoksi, joka puolestaan valaisee lähiympäristön laajalta alueelta.

Tutustu myös muihin Core-malliston taskulamppuihin.

Tehokas taskulamppu työhön

Monessa ammatissa toimiva valaistus on olennainen osa työskentelyä. Ledlenserin Work-mallisto on kehitetty ajatellen ammattilaisten tarpeita. Mallisto soveltuu hyvin esimerkiksi teollisuus- ja turvallisuusalan ammatteihin.

Näppärät minivalaisimet kulkevat vakiovarusteena rintataskussa, olit sitten vaikka automekaanikko tai LVI-asentaja. Ledlenserin kynävalaisimet ovat tehokkaita taskulamppuja, joiden valoteho vaihtelee 110–200 lumenin välillä.

Työssä painottuu erityisesti taskulampun kestävyys. Esimerkiksi työmaalla käsivalaisin saattaa joutua kovallekin koetukselle. Ledlenserit on tehty kestämään hankaliakin olosuhteita. 

Esimerkiksi Ledlenser P5R Work ei suutu, vaikka tiputat sen ja kolautat lattiaan vähän korkeammaltakin. Siinä on kumitettu pää ja linssinsuojus, jotka suojaavat optiikkaa naarmuilta. 

Koska teollisuudessa työskennellään usein öljyn, dieselin, jarrunesteen ja liuottimien parissa, usest Work-malliston käsivalaisimet kestävät näitä aineita – pölyä ja kosteutta unohtamatta.

Työssäsi saatat kaivata myös järeää, hyvin tehokasta taskulamppua, joka soveltuu vaikkapa etsintävaloksi. Tällöin esimerkiksi Ledlenser P18R Work on vastaus toiveisiisi. Sen valoteho vastaa valonheitintä huikealla 4 500 lumenin arvolla. Lisäksi valonkantama on erittäin vakuuttava: voit nähdä jopa 720 metrin päähän.

Tutustu myös muihin Work-malliston taskulamppuihin.

Korkealuokkainen käsivalaisin vapaa-ajan seikkailuihin

Harrastitpa urheilua, valokuvausta tai muita ulkoiluaktiviteetteja, Ledlenser tarjoaa käsivalaisimia myös vapaa-aikaan. Signature-mallistosta löydät taskulampun, joka sopii kaikkein hurjimpiinkin seikkailuihin. 

Signature-malliston mukana saat laajan lisävarustevalikoiman, kuten tyylikkään kotelon säilytystä varten, säädettävän kaulanauhan ja taskupidikkeen. Lisäksi teknologia tarjoaa käyttömukavuutta: Mode Switch -kytkimen avulla voit luoda henkilökohtaisia valaistusmoodeja, punavalo helpottaa hämäränäköä ja taskulampun värintoistoarvo (CRI 80) vastaa luonnonvaloa.

Valaisimissa ei ole tingitty tehosta, vaikka ne ovat ulkomuodoltaan miellyttävän kokoisia. 

Esimerkiksi Ledlenser P6R Signature valaisee peräti 1100 lumenin valoteholla, vaikka lampun pituus on vain 15 cm ja paino 170 g. Miten näin kompakti pakkaus voikin valaista niin tehokkaasti?
Vapaa-ajan seikkailuissa saatat kaivata valoa, joka kantaa pitkälle. Etenkin talvisin hämärä laskeutuu aikaisin, jolloin toivot, että voisit taikoa päivänvalon takaisin. Ledlenser P18R Signaturella se onnistuu. Kyseessä on erittäin tehokas taskulamppu, oikea valotykki, jolla valaiset jopa 720 metrin päähän huikealla 2 600 lumenin teholla. Tämäkin ladattava taskulamppu on helppo ladata magneettilatauksella.

Tutustu myös muihin Signature-malliston taskulamppuhin.

Paristokäyttöiset ja ladattavat taskulamput Nordic Traililta

Etsitpä taskulamppua työhön, arkeen tai vapaa-aikaan, löydät sen Nordic Traililta.

Ledlenserin legendaarinen P-sarja on täyttänyt jo vuosien ajan monien kuluttajien toiveet ihanteellisesta taskulampusta. Kenties joku saattaisi jopa sanoa, että Ledlenseriltä löytyy maailman paras taskulamppu.

Kokeile itse ja ylläty – tutustu valikoimaamme jo tänään.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023