Otsavalaisimet lapsille

Otsavalaisimet lapsille

Otsalamput lapsille! Ledlenser tarjoaa valoa myös perheen pienimmille. Kidled2:n ja Kidled4R:n avulla nuoret seikkailijat voivat tutkia maailmaa turvallisesti. Kidled -otsavalot on suunniteltu esim. lukemiseen, koulumatkoille, pihaseikkailuihin, perheen yhteisille retkille ja oman huoneen lelulaatikon tutkimiseen.

Superkevyet otsavalaisimet sopivat myös pienemmille lapsille, sillä ladattava KidLed4R painaa akun kanssa vain 25 grammaa! Käytättehän kuitenkin valaisimia aikuisten valvonnassa. 

Ledlenser Kidled -malliston suunnittelussa on otettu huomioon se, että käyttäjinä ovat lapset. Otsapannan kiinnitys aukeaa, mikäli siihen kohdistuu veto, tällöin esimerkiksi kaulan ympärillä olevan otsapannan takertuminen ei aiheuta vaaratilannetta. Paristokotelon kannen kiinnitys on varmistettu ruuvilla, eikä paristoon pääse helposti käsiksi. Ledlenserin lapsille suunnattu otsavalosarja on tehty turvallisuus edellä, ja niissä on sama Ledlenserin laadukas linssiteknologia kuin myös isommissa otsalampuissa. 

Kidled on turvallinen otsalamppu lapselle. Tutustu myös lasten taskulamppuihin, tai Kidcamp lyhtyyn!

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023