Ledlenser W7R Work työvalo

94,90 € 76,53 €
Hyvin saatavilla

Innovatiivinen ja erittäin monipuolinen: Ledlenser W7R Work on erinomainen työvalo ammattilaisille ja kotinikkareille. Se sopii erityisesti henkilöille jotka työskentelevät sellaisten haastavien olosuhteiden parissa, joihin joustava ja mukautuva käsivalaisin on tarpeen. W7R Work työvalaisimen erikoisominaisuuksia ovat taitettava (180°) ja käännettävä (270°) valaisimen pää, käyttötilanteen mukaan portaattomasti säätyvä värilämpötila (4000 - 7500 K), sekä ylimääräinen UV-valo spottina lampun päässä. 

Taitettava ja käännettävä valaisin valaisee kapeatkin työskentelyalueet tasaisesti ja luotettavasti. Ylivoimainen Ledlenser teknologia varmistaa tarvittavan valon kirkkauden ja tarkkuuden. W7R:n tehokas, ladattava akku voidaan ladata nopeasti ja helposti USB-C latausjohdon avulla, ja akku voidaan myös vaihtaa sen käyttöiän lopussa. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat lukuisat käyttö- ja kiinnitysvaihtoehdot kuten metallipintoihin sisäänrakennetulla magneetilla kiinnittäminen. Valaisimessa on myös taittuva ripustuskoukku. Kuvioitu pinta takaa pitävän otteen valaisimesta, ja valaisimessa on myös kuljetuslukko, joka estää sen vahingossa päälle menemisen taskussa tai repussa. Flicker-Free teknologian ansiosta valaisinta on 
turvallista käyttää esimerkiksi suurten tuuletinten läheisyydessä, koska valo on tasainen ja sen värähtelytaajuus poikkeaa nopeasti pyörivien laitteiden pyörimisnopeudesta. Näin ollen valaistaessa havaitaan onko laite päällä vai ei. Tämä ominaisuus parantaa työturvallisuutta ja on lisäksi miellyttävä silmille. Huippuluokan työvalo!

Monipuolinen, taittuva ja kääntyvä työvalo. 

 

Tekniset tiedot

Ladattava, taittuva työvalaisin UV-valolla 
Koko: 31 x 45 x 143 mm
Paino akun kanssa: 180 g 
Akku: Li-on 3.7V 2500 mAh
Valoteho aluevalo: 600 / 220 lm
Paloaika: 2 / 5 h
UV valo (365 nm)
Flicker Free ominaisuus 
Sisäänrakennettu magneetti 
CRI 80
IP54

 

Lisätietoja
Product Code 502737
Barcode 4058205030564
Väri Musta
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023